Data: 2002-12-23 16:28:17
Temat: katastrofa....
Od: "Anna Dmochowska" <q...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zrobiłam wczoraj majonez przetestowany przez Jolę L-L, wg rezeptury Magdy
Gessler.
Super konsystencja, bardzo fajnie wyglądał, tylko....
nie używam oleju, zastepuję go niemal zawsze oliwą, tym razem też tak
zrobiłam.
Gorzkie paskudztwo wylądowało w sedesie. Uzyłam oliwy Borges, którą nota
bene kupiłam po raz pierwszy (zazwyczaj uzywam Monini). Po fakcie
spróbowałam tej oliwy, rzeczywiscie ma gorzkawy smak.
Proszę o odpowiedź, co było złe: pomysł, by przygotować majonez na oliwie,
czy oliwa do bani?
bo ja jej sie juz jakos podejrzliwie przygladam:-)
świąteczne pozdrowienia
Anna
|