Data: 2002-09-11 18:25:57
Temat: kulinarne foux pas !
Od: "rrenntoonn" <r...@b...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wiam
Czy mieliscie kiedys w swojej karierze kucharskiej jakas pomylke
kulinarna ktora oczywiscie nie zakonczyla sie tragicznie jak w przypadku
pomylenia grzybow.
Ja wlasnie przed chwili usmazylem halibuta na ... cukrze pudrze poniewaz
moja narzeczona zmienila zawartosc niebieskiego
pojemnika i zamiast maki , znajduje sie tam teraz cukier puder . Kobiety
zawsze wszystko ustawiaja po swojemu : )
Wygladal naprawde podobnie . Nie przyszlo mi do glowy zeby sprobowac : )
Natomiast podczas jedzenia mysle sobie : -halibut dobra ryba , az slodka
jest ... to pewnie dlatego ze nie doprawilem.
No to sol , pieprz , cytryna ... ciagle smak ten sam
Pod koniec jednak sie zorientowalem ze cos mi to przypomina :)
Kto mnie przebije ha ?
Pozdrawiam :)
Adam Renton
|