|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news.icm.edu.pl!mimu w.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!newsfeed.tpinternet.pl!szmaragd.futuro.pl!not-for-ma il From: "Edyta" <w...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: pleśn na serze Date: Mon, 3 Mar 2003 20:09:50 +0100 Organization: ProFuturo Lines: 7 Message-ID: <b40990$j0v$1@szmaragd.futuro.pl> NNTP-Posting-Host: 62.233.173.206 X-Trace: szmaragd.futuro.pl 1046718560 19487 62.233.173.206 (3 Mar 2003 19:09:20 GMT) X-Complaints-To: u...@f...pl NNTP-Posting-Date: Mon, 3 Mar 2003 19:09:20 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:144323 Ukryj nagłówki Jezeli na takim zwyczajnym kawalku sera (np. podlaski) na brzegach jest |
Zobacz także