Data: 2001-11-20 07:56:55
Temat: prodiż mnie wpienia
Od: w...@p...com.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
czy ktos regularnie robi wypieki w prodiżu?
jak postępować żeby się udawało? nie mówię o drożdżowych ciastach ale
chociaż takie na sodzie i podobnych. ogólnie nie używam takich proszków
do pieczenia ale jest jeden wyjątek - mój piernik bananowy. co bym nie
zrobił opada i się robi zakaluch. używam samej mąki pszennej.
myślę sobie, że cos jest z tą parą w środku. jest jej chyba za dużo.
prodiz ma cztery malutkie otworki w suficie. zrobić więcej? zamontować
regulację napięcia - nie wiem jaka tam jest temperatura? piec mniejsze
ilości? (no, niewiele miejsca zostaje jak włożę tortownicę...).
coś jeszcze? czy otworzyć okno i ... ???
--
wojmat
"Tak mówicie? A gdyby tutaj staruszka przechodziła do domu starców, a
tego domu wczoraj by jeszcze nie było, a dzisiaj już by był. To wy byście
staruszkę przejechali, tak? A to być może wasza matka!!!" [Miś]
|