| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl! newsfeed.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!news.tpi.pl! not-for-mail From: medea <e...@p...fm> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: suszone pomidory do mięsa? Date: Wed, 19 Mar 2008 11:49:25 +0100 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 8 Message-ID: <frqr5o$pi8$1@atlantis.news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: aecp190.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1205923833 26184 79.186.67.190 (19 Mar 2008 10:50:33 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 19 Mar 2008 10:50:33 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.12 (Windows/20080213) X-Antivirus: avast! (VPS 080319-0, 2008-03-19), Outbound message X-Antivirus-Status: Clean Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:311599 Ukryj nagłówki Kupiłam suszone pomidory. Są tak mocno zasuszone jak rodzynki, takie | |
Zobacz także