Data: 2004-04-13 14:59:53
Temat: temperatura oleju na patelni.
Od: Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dostałam zapytanie/prośbę od naszej grupowiczki na priva
Przytaczam w całości i proszę o odpowiedź:
> Joasiu,
>
> zauwazylam, ze czesto udzielasz sie na grupie kuchennej, wiec moze dzieki
> Twojej pomocy dostane odpowiedz od grupowiczow jeszcze przed wyjsciem z
> pracy (nie moge stad wysylac postow na grupy). Chcialabym, zebys w moim
> imieniu (chyba ze sama znasz odpowiedz) zapytala grupowiczow, czy wiedza w
> jaki sposob na oko mierzyc temperature oleju w garnku, Chcialabym zrobic
> dzis frytki a la Pascal (najpierw 160 st, potem 180-190 st.) ale nie mam
> bladego pojecia skad bede wiedziala, kiedy osiagne kazdy z pozadanych
> stanow.
>
> Z gory dziekuje,
> Gosia
Pozdrawiam
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|