|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!poznan.rmf.pl!news.m an.poznan.pl!news.astercity.net!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Bogdan <N...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: tłuszcz do frytkownicy Date: Wed, 03 Jul 2002 15:27:34 +0200 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 13 Message-ID: <b...@4...com> Reply-To: n...@w...pl NNTP-Posting-Host: chello062179006168.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.gazeta.pl 1025702840 27199 62.179.6.168 (3 Jul 2002 13:27:20 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 3 Jul 2002 13:27:20 +0000 (UTC) X-User: newser X-Newsreader: Forte Agent 1.9/32.560 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:114812 Ukryj nagłówki Tak się właśnie zastanawiam... Czy nie sensowniej kupić jakiś stały |
Zobacz także