Data: 2002-10-22 14:49:40
Temat: "Bigos" warzywny
Od: "dorka" <d...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Witam Was wszystkich serdecznie. Mam na imie Dorota, odkad czytam grupe,
moje kucharzenie stalo sie ciekawsze, a moj niejadek z checia pomaga mi w
kuchni.
No i wlasnie zazyczyl sobie bigosik warzywny. Zielska wszelakiej masci teraz
dostatek, wiec nie ma problemu. Zakupilam cukinie, marchew, selera,
pietruche i zamierzam cos wykombinowac.
W zwiazku z tym mam pytanie. Czy warzywa w stanie rozdrobnionym podsmazyc, a
potem dusic?
I jak potraktowac cukinie, co by sie nie rozciapciala?
Czy ktos z Was ma w swoim menu taki warzywny bigos?
Googlowalam, ale jakos nic na ten temat nie znalazlam.
Mozecie pomoc?
pzdr
Dorota
nastepnym razem podziele sie z Wami przepisem na kuraka na chrupko z
imbirem.
|