następny post » | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!feeder.erje.net !eu.feeder.erje.net!feeds.phibee-telecom.net!zen.net.uk!dedekind.zen.co.uk!news feed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!n ews.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Subject: Dyniowo. Newsgroups: pl.rec.kuchnia User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit Reply-To: i...@g...pl Date: Sat, 10 Nov 2012 01:32:57 +0100 Message-ID: <1ck7pudl8liwl$.1n92pyy9790rw.dlg@40tude.net> Lines: 8 Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 83.30.71.75 X-Trace: 1352507610 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 1208 83.30.71.75:49693 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:349515 Ukryj nagłówki Siedem kilo dyni (po obraniu) pocięłam w kosteczkę 1 cm i zasypałam cukrem |
Zobacz także