Data: 2006-09-14 20:28:53
Temat: Gulasz z grzybów
Od: "czeremcha " <c...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Zrumienić ok. 10 dag wędzonego boczku pokrojonego w kostkę. Dodać 4
posiekane cebule i pokrojoną w kostkę jedną zieloną paprykę. Smażyć 2
minuty. Dodać 1 kg świeżych grzybów leśnych pokrojonych na duże kawałki oraz
rozdrobnione pomidory z puszki. Dusić 2 minuty. Przyprawić 3 łyżeczkami
słodkej papryki, solą, pieprzem, łyżeczką tymianku. Wmieszać duży kubek
śmietany. Zagęścić sosem pieczeniowym instant.
Dobre.
Ania
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|