Data: 2006-04-27 06:13:15
Temat: Halibut zapiekany na ruszcie
Od: "Lenka" <o...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
900g halibuta pokrojonego na kawałki, 1/2 szklanki rosołu drogiowego, 2 łyżki
posiekanej natki pietruszki, 1 łyżeczka estragonu, 1/2 szklanki startego sera
cheddar, 1 białko
Nagrzać piekarnik do 205 stop. W żaroodpornym naczyniu ułożyć kawałki
halibuta, zalać rosołem, posypać natką i estragonem i piec przez ok. 10 minut.
Wyjąć z piekarnika, zlać nadmiar sosu i odstawić.
Rozgrzać ruszt. Do ubitej piany z białka dodać starty ser. Wyłożyć na rybę i
zapiec.
Dla mnie bomba :-P
--
============= P o l N E W S ==============
archiwum i przeszukiwanie newsów
http://www.polnews.pl
|