« poprzedni wątek | następny wątek » |
61. Data: 2019-04-15 21:49:44
Temat: Re: Hiszpańska nóżka ;)W dniu 07.12.2017 o 21:42, FEniks pisze:
> Dostałam w prezencie hiszpańską szynkę dojrzewającą, taką wielką nogę z
> 50% iberyjskiej świnki. I teraz zastanawiam się, jak ją pokroić.
> Oczywiście mnóstwo jest filmów instruktażowych dostępnych choćby na yt.
> Większy problem ze znalezieniem odpowiedniego sprzętu, w dodatku żeby
> nie powalał ceną. Znalazłam w sieci coś takiego:
> http://hamloverspolska.com/product/pl/98/507/Stojak_
na_szynke
> Trochę drogi, ale to i tak nic w porównaniu z innymi na tej stronie.
> A na allegro mają też takie coś:
> http://allegro.pl/stojak-krajalnica-reczna-na-szynke
-z-nozem-i7076638613.html
>
>
> Ma ktoś doświadczenie w krojeniu takiej szyny? Ja do tej pory miałam do
> czynienia tylko z pokrojoną.
>
> Ewa
>
Jedzenie szynki jest grzechem ciężkim. Ktoś kto kroi szynkę powinien być
sam pokrojony, żeby wiedział jak to jest.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |