| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!opal.futuro.pl!news.internetia.pl!ne wsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Konrad Kosmowski <k...@k...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jaki olej do smażenia? Date: Sat, 15 Sep 2007 20:10:06 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 12 Message-ID: <u...@k...net> NNTP-Posting-Host: dlk182.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1189880166 26269 83.24.40.182 (15 Sep 2007 18:16:06 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 15 Sep 2007 18:16:06 +0000 (UTC) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:301773 Ukryj nagłówki Jak w temacie: jakiego oleju używacie do smażenia w dosyć dużej temperaturze (u | |
Zobacz także