| « poprzedni post | |
|
From: "GosiaP" <p...@a...net> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <3...@n...vogel.pl> <9b2e1o$3m6$1@news.onet.pl> <3...@p...onet.pl> <9b3jbu$2ts$1@post.polcard.com.pl> <3ad553bf$1@news.vogel.pl> <9b3kva$3r6$1@post.polcard.com.pl> Subject: Kajmak na mazurek? bylo: Re: wafle przedkladane masa Date: Thu, 12 Apr 2001 09:38:56 +0200 Lines: 22 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 NNTP-Posting-Host: 10.16.5.4 X-Original-NNTP-Posting-Host: 10.16.5.4 Message-ID: <3ad5605c$1@news.astercity.net> X-Trace: 12 Apr 2001 09:59:24 +0100, 10.16.5.4 XPident: Unknown Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.ast ercity.net!10.16.5.4 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:49483 Ukryj nagłówki > Jak dla mnie to na 100% za krótko. Nawet po 2 godzinnym gotowaniu jak dla | |
Zobacz także