Data: 2003-11-05 08:55:12
Temat: Ligawa
Od: "renpas" <r...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzień dobry!
Mam ok. 1kg kawałek ligawy, tylko cii.. mąż jeszcze nie wie, że będzie jadł
wołowinę:)
Chciałabym zrobić z tego pyszny obiad. Przeszukałam, wbrew pozorom,google, ale
z interesujących mnie możliwości znalazłam tylko bitki.
Jaki ewentualnie do nich sos (znaleziony chrzanowy odpada - ma to zjeść
również nasza 2,5 letnia córa)?
Niestety odpadają moje ulubione pieczenie ze względu na ich ciężkość i zrazy
ze względu na pracochłonność.
Wymagania mam jak kobieta w ciąży :) I oto chodzi z tą pracochłonnością, bo
następne Maleństwo obciąża mi kręgosłup i długie stanie nad stołem mi nie
służy.
Wybaczcie ten monolog.
Jakby ktoś się zgubił:
Co duszonego z ligawy? I z jakim sosem?
Pozdrawiam ciepło
Renata
--
============= P o l N E W S ==============
archiwum i przeszukiwanie newsów
http://www.polnews.pl
|