| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-a-02.news.n eostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail From: Ikselka <i...@g...pl> Subject: Nie-lukier. Newsgroups: pl.rec.kuchnia User-Agent: 40tude_Dialog/2.0.15.1pl MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit Reply-To: i...@g...pl Date: Mon, 1 Oct 2012 17:13:42 +0200 Message-ID: <1cxvzwqz7shgc$.1hm5w8l29zi7x.dlg@40tude.net> Lines: 7 Organization: Telekomunikacja Polska NNTP-Posting-Host: 79.191.12.225 X-Trace: 1349104429 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 1228 79.191.12.225:49915 X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:348717 Ukryj nagłówki Takie coś a la lukier, ale wilgotne, lepkie, nie twardniejce, a błyszczy - | |
Zobacz także