Data: 2000-02-23 15:07:08
Temat: Odp: Jak dojrzewac sery (Brie)?
Od: "Jakub Jewula" <q...@s...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> IMHO nie ma nic gorszego wsrod podrobek jak wlasnie Turek.
Ech wiedzialem, ze tak sie skonczy.
Nie przesadzaj. Jak trafie na dobrze dojrzaly, to niewiele mu (o ile
cokolwiek)
brakuje do oryginalu. A jak trafie na niedojrzaly to chcialbym go
"podciagnac".
Stad pytanie...
> Kup porzadnego camemberta albo brie to nie bedziesz narzekal:)
Dokladnie w zeszlym tyg. kupilem dwa krazki, nie pomne jakich firm,
ale francuskie, napewno nie "typu". Nie widze duzej roznicy, oba nie
bylu idealnie dojzale, tez im troche brakowalo...
A wracajac do przepisow... znacie jakies na serki troche ciekawsze niz
"topiony'?
--
Jakub Jewuła studio QbA
profesjonalne skanowanie diapozytywów i negatywów
35mm z nagraniem na CD http://www.studio-qba.com.pl
|