Data: 2001-02-13 15:00:33
Temat: Odp: `Re: Babka ananasowa
Od: "Asiunia" <j...@p...gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik maua piegowata <m...@b...artcom.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:96b7m4$c3i$...@n...tpi.pl...
> gotuje sie na soku te budynie
> wychodzi takie przezroczyste
> gotowauam i zawsze wychodziuo jak trzeba
> i bedzie geste bardzo:) i pyszne:) hihi
> Asiuniu, nie boj sie:)
Noo teraz to ja dmucham na zimne :-))
Ale Gosi, patrz temat: ananasowiec masa wyszla za rzadka. Wprwadzie z natury
jestem optymistka, ale...:-) Czekam na opinie u oryginala tj autora w/w
przepisow co spartolilam, a przed czym moge sie uchronic.
> tylko jaja przed dodaniem do kremu zoltek nalezy koniecznie sparzyc!
O kurka, umknelo mi, ze do masy dodaje sie surowe zoltka, nie lubie
surowych, a mozna dodac je podczas przygotowywania masy, zeby same sie
sparzyly?
> pozdry Monika
>
Pozdrowka
Asia
|