Data: 2003-04-07 11:18:01
Temat: Odp: Reniferzyna
Od: "*madzik*" <b...@b...op.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <t...@p...onet.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:1...@n...onet.pl...
> Co z renifera? Wszelkie wieści na ten temat bardzo potrzebne i mile
widziane.
> Jakie części rena się je? (podobno wszystkie...) Czy renina w
Skandynawii jest
> droga? A jak w innych krajach? Może odezwą się Koleżanki ze Szwecji,
Bardzo
> proszę.
Witaj,
Renina (reniferzyna...? nie wiem, jak to sie fachowo nazywa :-) ) jest
pyszna! Bardzo delikatna i krucha - albo mialam szczescie i za kazdym
razem trafialam na dobrego kucharza ;-). Jadlam zeberka, plastry na
zimno i na cieplo.
Posprawdzam ceny za najblizszym pobytem w sklepie i doniose.
Generalnie, na szybko, moge powiedziec, ze na upartego to z reniny
mozna zrobic to co z krowy ;-).
Wkrotce sprobuje to podeprzec jakimis bardziej sprawdzonymi
informacjami, ale mysle ze wiele osob z tej grupy ma duzo wieksze
doswiadczenie niz ja w tym zakresie, bo ja sluze tylko "teoria" w
przygotowywaniu (sama jeszcze nic nie robilam).
--
cieplutko pozdrawia Magda
*********************
Pamiętaj o głodnych dzieciach: http://www.pajacyk.pl
Strona grupy i FAQ: http://www.kuchenna.host.sk
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|