Data: 2001-06-28 11:29:51
Temat: Odp: ciasto nalesnikowe
Od: "kasiek" <k...@w...ps.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
ja dodaję wodę mineralna gazowaną- ciasto jest ekstra i chrupiące. nie smaże
na tłuszczu tylko na teflonie za to bardzo rozgrzanym
kachna
Użytkownik "sheenaz" <m...@p...pl> napisał w wiadomości
news:Y%C_6.177596$367.5422786@news.chello.at...
> elo
> jak zrobic smaczne ciasto nalesnikowe, latwe, niskokaloryczne i takie zeby
> nie przywieralo do patelni no i jeszcze chrupiace? (chyba za duzo w jednym
> chce).
> Moje ciasto za kazdym razem inne wychodzi i co drugi raz mi przywiera do
> patelni. poradzcie cos, bo lubie nalesniki, a nie umie, buu
> i Jeszcze jedno czy ciasto do slodkiego farszu i nieslodkiego jest takie
> samo czy sie rozni?
>
> dzieki z gory i pozdr.
> -M
>
>
|