Data: 2000-04-13 06:09:58
Temat: Odp: jak przygotowac schab
Od: "Agnieszka" <a...@s...zapis.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dziekuje serdecznie, pozbieralam Wasze rady, schab natarlam ziolami,
nadzialam mnostwem sliwek i w polowie pieczenia dodalam jeszcze sliwek
do powstalego sosu.
Nie polewalam sosem, ale pieklam w zamknietym naczyniu zaroodpornym i
nie wyszedl suchy.
Jest rewelacyjny, zwlaszcza polany tym sosem ze sliweczkami, mniam,
mniam.
Jeszcze raz dzieki, chyba bede czesciej bywac w kuchni :)) skoro to
takie proste:)
A nastepnym razem - moze juz jutro - sprobuje poeksperymentowac z
morelami
--
---------------------------
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka
--
nowa oferta, nowe mozliwosci, nowe ceny - http://rubikon.pl
|