Data: 2001-01-25 08:02:56
Temat: RE: Tort z bita smietana
Od: i...@r...com.pl (Klient - rzeczoznawcyap - info)
Pokaż wszystkie nagłówki
>
> Witam.
>
> Wiem, ze pare razy bylo juz na grupie, ale moze ktos
> jeszcze cos poradzi. Otoz
> mam zrobic tort na 18-stke. Ma byc z bita smietana. Prosze
> o rady jak ja zrobic
> aby byla doskonala. Robilam juz nie raz i bylo dobre, ale
> nie calkiem "sztywna"
> ta smietana byla. Dodaje "Smietanfiksu" a mimo to mam
> wrazenie, ze mozna to
> zrobic lepiej. Jak robicie bita smietane?
>
> Pozdrawiam
>
> Ula
Ja dodaje zawsze nieco zelatyny.
--
Maya
"When God made man, she was only testing"
--
Archiwum grupy http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|