Data: 2004-01-20 11:40:05
Temat: Re: Aromat do ciast - wlasna produkcja
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <buj2ob$5cc$1@news.onet.pl>,
mskowronski <"Mskowronski"@(skasuj-to)gazeta.wroc.pl> wrote:
> JerzyN napisał(a):
> >
>
> >
> A jaki znasz rum tutejszy?
> > :-)
> Np. jest seniorita, choc nie tak mocna i srednia w smaku.
> Moj ulubiony jest austryjacki, ale czeska podrobka tez jest ok.
Boe. nie wpominaj nawet tych Ęwiźstw. ;-) W kadym razie rumu
prawdziwego to nie przypomina
> Moze Bakardi robi cos mocniejszego niz 40% ale tego nie probowalem.
Znam ciemny rum prawie 80% Captain Morgan. Ca˝kiem dobry, ale drogi.
Kupowa˝em go w Czechach w cewlach doprawiania s˝odyczy i jako dodatek
do drinlów. Czystego jak leci piç nie potrafi´.
W˝adys˝aw
|