Data: 2004-01-20 14:27:22
Temat: Re: Aromat do ciast - wlasna produkcja
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>>
>> W?adys?aw a jaki znasz rum tutejszy?
>> :-)
>> pozdr. Jerzy
>
>No tutejszy, w ogólno?ci, tego, tam, przecie? jeste?my w Europie. Np.
>czeski tuzemak albo co? co stoi u mnie pos sto?em w kuchni, litr
>austriackego Inlaender Rum, 80%., kupiony w ramach eksperymentu przed
>Nowym Rokiem. Niby ?wi?stwo, a jako? jednak ubywa.
>
>W?adys?aw
znaczy u Ciebie pod stolem jakas fauna i flora sie za to
zabrala...ja mam rum z Martyniki i za zadne skarby do zadnych
przteworzen bym nie dala. za dobry!!!! od Niesz! E. sie nauczylam
pic rum z Martyniki i zadnego innego nie chce bo mi zalatuja
jakos dziwnie
trys
K.T. - starannie opakowana
|