Data: 2015-02-18 18:45:41
Temat: Re: Bigos dla Iwanosa
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-18 o 17:33, krys pisze:
> Qrczak wrote:
>
>> Dnia 2015-02-18 17:05, obywatel krys uprzejmie donosi:
>>> Qrczak wrote:
>>>> Dnia 2015-02-18 01:22, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>>>>> "FEniks"<x...@p...fm> wrote in message
>>>>> news:54e39d6e$0$2187$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>> Oczywiście. Prawdziwe ruskie pierogi bez sera:
>>>>>>> http://www.doradcasmaku.pl/przepis/260928/prawdziwe-
ruskie-
> pierogi.html
>>>>>>> Też takie jadłam, na Ukrainie - pyszne faktycznie.
>>>>>> Wyglądają bajecznie! Pomyśleć, że to zwykłe ruskie pierogi. ;)
>>>>> Dobry fotograf umie kolorki podciągnąć na Photoshopie ;-)
>>>> A to nie wiesz, że je się oczami?
>>> Ba. Oni nawet używają "stylistów żywności", co to potrafią pod fotografię
>>> lody z kartofli zrobić, tudzież opaleniznę pieczonego kurczaka z oleju
>>> silnikowego... Ale apetycznie wygląda;-)
>> Ale my to wiemy, Kocie.
> A tak se Was uświadamiam, cobyśta się nie poślinili na widok tych ślicznych
> pierogów;-)
A czemuż to odmawiasz nam tej przyjemności?
Ewa
|