Data: 2015-02-19 12:24:10
Temat: Re: Bigos dla Iwanosa
Od: krys <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
FEniks wrote:
> W dniu 2015-02-18 o 17:33, krys pisze:
>> Qrczak wrote:
>>
>>> Dnia 2015-02-18 17:05, obywatel krys uprzejmie donosi:
>>>> Qrczak wrote:
>>>>> Dnia 2015-02-18 01:22, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>>>>>> "FEniks"<x...@p...fm> wrote in message
>>>>>> news:54e39d6e$0$2187$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>>> Oczywiście. Prawdziwe ruskie pierogi bez sera:
>>>>>>>> http://www.doradcasmaku.pl/przepis/260928/prawdziwe-
ruskie-
>> pierogi.html
>>>>>>>> Też takie jadłam, na Ukrainie - pyszne faktycznie.
>>>>>>> Wyglądają bajecznie! Pomyśleć, że to zwykłe ruskie pierogi. ;)
>>>>>> Dobry fotograf umie kolorki podciągnąć na Photoshopie ;-)
>>>>> A to nie wiesz, że je się oczami?
>>>> Ba. Oni nawet używają "stylistów żywności", co to potrafią pod
>>>> fotografię lody z kartofli zrobić, tudzież opaleniznę pieczonego
>>>> kurczaka z oleju silnikowego... Ale apetycznie wygląda;-)
>>> Ale my to wiemy, Kocie.
>> A tak se Was uświadamiam, cobyśta się nie poślinili na widok tych
>> ślicznych pierogów;-)
>
> A czemuż to odmawiasz nam tej przyjemności?
Gdyż to co widzisz, nie musi byc tym, co chciałabyś zobaczyć;-).
Znaczy się, zjedz mniej malownicze, ale jadalne pierogi.
--
Pozdrawiam
J.
www.kontestacja.com
|