| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "mraw" <m...@g...SKASUJ-TO.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Botwinka - jak sie za to zabrac? Date: Sat, 10 Jun 2006 08:46:56 +0000 (UTC) Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 15 Message-ID: <e6e0u0$mqh$1@inews.gazeta.pl> References: <e691js$q3u$1@news.mm.pl> NNTP-Posting-Host: r6.ists.pl Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1149929216 23377 172.20.26.232 (10 Jun 2006 08:46:56 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 10 Jun 2006 08:46:56 +0000 (UTC) X-User: mraw X-Forwarded-For: 172.25.27.205 X-Remote-IP: r6.ists.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:270666 Ukryj nagłówki Sorki, chciałam odpowiedzieć na pytanie o zakwaszanie barszczu i zrobiło mi | |
Zobacz także