Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy?? Re: Cóş ciekawego zo zapiekacza sandwitchĂłw w przerwie w pracy??

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Cóş ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!fu-berlin.de!uni
-berlin.de!individual.net!not-for-mail
From: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Cóş ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Date: Thu, 5 Jan 2006 22:48:25 +0100
Organization: Niesz & Niesz Ltd.
Lines: 32
Message-ID: <4229789583$20060105224826@ewcia.kloups>
References: <dph1t8$erj$1@news.task.gda.pl> <4...@b...com>
<4413651593$20060105001253@ewcia.kloups>
<4...@b...com>
<43bd4a09$0$11699$636a15ce@news.free.fr>
<4...@b...com>
<43bd55b2$0$30396$626a14ce@news.free.fr>
<dpjnps$ifs$1@atlantis.news.tpi.pl>
Reply-To: e...@g...com
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-15
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: individual.net 4uh0D33cNiP2vot8vYEGhwSJ0g+gjZ34llZl9bHUceyrt/dxxA
X-Priority: 3 (Normal)
In-Reply-To: <dpjnps$ifs$1@atlantis.news.tpi.pl>
X-Comment-To: Basia
X-Newsreader: MyGate/2.6.0.171 (http://barin.com.ua/soft/mygate/)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:257521
Ukryj nagłówki


Le jeudi 5 janvier 2006 ? 19:24:15, dans <dpjnps$ifs$1@atlantis.news.tpi.pl> vous
écriviez :

>> Owszem, ale tutaj zawsze do tego typu rzeczy uzywa sie serow twardych
>> (no i plesniowych, do sosow). Nie znam ani jednego tradycyjnego
>> przepisu, ani potrawy, w ktorej uzywa sie serow miekkich do potraw na
>> goraco.
>> Nie sadzisz ze cos w tym jest ?

> A co z tymi potrawami które zostaly przytoczone przez Kota?

> pozdr.
> Basia


Serow miekkich mozna uzyc do wszystkiego. Ale przyjedz do Francji i
poszukaj w knajpach tarty z brie... lepiej wez dluzszy urlop ;)


ps. w sumie jest jedna potrawa tradycyjna francuska uzywajaca
miekkiego sera : tartiflette. Teraz mi wrocilo do glowy. Ale to
naprawde jedyna.

Przypuszczam ze po prostu francuski brie czy camembert jest
wystarczajaco dobry "na zimno"...


Ewcia

--
Niesz

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
06.01 Kot
06.01 Kot
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Sztuka Edukacji wer. 6462
Próbna wiadomość
Jakie znacie działające serwery grup dyskusyjnych?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6