Data: 2006-01-05 21:44:17
Temat: Re: Cóż ciekawego zo zapiekacza sandwitchów w przerwie w pracy??
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le jeudi 5 janvier 2006 ŕ 17:54:41, dans <4...@g...pl> vous écriviez :
>> *Normalny* brie rozplywa sie z czasem sam z siebie (jak tez zreszta
>> camembert i inne tego typu sery). Francja jest jedynym krajem ktory
>> znam w ktorym nikt nie praktykuje pieczenia serow (bo i po co).
>> Ogolnie pytanie ktore sobie zadaje jest nastepujace : czy mozna nazwac
>> "brie" ser ktory muysi byc podgrzany aby zaczal sie rozplywac.
> Eeee, a tarta z brie i porami? A w Larusie pisza, ze il permet aussi de
> preparer des bouchees, des croquettes et des canapes, no to jak, na
> surowo te croquettes?
A przepis jakis daja ?
> A moze sie pomylili? A na kazdym rogu sprzedaja
> podgrzewane kanapki z kozim serem, moze glupio robia?
A od kiedy to crottin jest miekkim serem ?
Ewcia
--
Niesz
|