Data: 2000-01-12 21:35:54
Temat: Re: Canelloni,z czym?
Od: "Marcin M" <h...@k...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Albo (ja wolę) szpinaku i sera ricotta.
MM
Użytkownik Marcin <m...@k...net.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:85ie4l$hgd$...@z...polsl.gliwice.pl...
> Czym tylko chcesz. Kuchnia srodziemnomorska pozostawia wiele miejsca
> inwencji kucharza. Sprobuj zrobic farsz ze szpinaku i sera zoltego ( smak
do
> wyboru, nie za wyrazny i bron boze nie slodki ) . Pycha.
> Użytkownik aga zawadzka <m...@p...wp.pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:9...@g...newsgate.pl...
> > Czym oprócz farszu z mięsa mielonego mogę nadziewać ten makaron (mam
tylko
> > jeden przepis). Może było już o tym ?
> >
> > --
> > Newsy przez www ? Sprawdz http://www.newsgate.pl
>
>
|