Data: 2011-10-19 08:52:39
Temat: Re: Ciacho z górką
Od: "michalek" <m...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "po" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:j7gstv$qr1$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Sławomir Szczyrba" <c...@o...the.night> napisał w
> wiadomości news:slrn.j9j78g.481.steev@hot.pl...
>> Klik-klik-klik... To medea donosi :
>>
>> No to mam trzy rzeczy do przetestowania:
>> - mniej proszku,
>> - niższa temperatura,
>> - pieczenie bez termoobiegu.
>>
>
> Pieczesz ciasto w termoobiegu ??? :/
> W takim razie i tak nieźle wyszło.
A jakie przeciwwskazania widzisz do pieczenia z termoobiegiem?
Bo według mnie termoobieg to jedynie (lub aż) metoda na "wyrównanie"
temperatury w obszarze całego piekarnika i ochrona przed
przypiekaniem silniej "tam" albo słabiej "tu".
No i mniejsze prawdopodobieństwo przypalenia powierzchniowo
bez dopieczenia jeszcze w środku.
M
|