Data: 2013-12-29 16:10:40
Temat: Re: Ciasto sylwestrowe.
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sun, 29 Dec 2013 16:06:07 +0100, Stefan napisał(a):
> Ty smażysz skórkę pomarańczową z dostępnych w handlu pomarańczy? Jeśli tak,
> to podziwiam, odważna jesteś.
Tysprowda.
Ja smażę też, ale napierw szoruję mydłem pomarańcze, płuczę, sparzam,
zdejmuję skórkę, moczę w kilkakrotnie zmienianej wodzie, obgotowuję, wodę
odlewam i dopiero smażę.
> ja przywożę skórkę i owoce kandyzowane z Izraela,
Jeśli Ci się wydaje, że tam nie używają środków chemicznych do oprysków
(drzew i owoców), to się grubo mylisz 3333-)
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|