Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ciasto z jablkami Re: Ciasto z jablkami

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ciasto z jablkami

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!enother.net!enother.net!enother.net!peer04.fr7!futter-mich.highwinds-medi
a.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.
pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Ciasto z jablkami
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <58161880$0$15202$65785112@news.neostrada.pl>
<1o1cn61z68ka1$.1w04uu27d36x.dlg@40tude.net>
<58193e30$0$15187$65785112@news.neostrada.pl>
<5819a855$0$657$65785112@news.neostrada.pl>
<581a8abc$0$5162$65785112@news.neostrada.pl>
<581af859$0$15199$65785112@news.neostrada.pl>
<581c6e0f$0$15195$65785112@news.neostrada.pl>
<581cf888$0$5141$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<581d2943$0$5160$65785112@news.neostrada.pl>
<581e31a9$0$639$65785112@news.neostrada.pl>
<582e601c$0$661$65785112@news.neostrada.pl>
From: FEniks <x...@p...fm>
Date: Fri, 18 Nov 2016 08:44:30 +0100
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:45.0) Gecko/20100101
Thunderbird/45.4.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <582e601c$0$661$65785112@news.neostrada.pl>
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 14
Message-ID: <582eb15d$0$5148$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 83.26.92.47
X-Trace: 1479455069 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 5148 83.26.92.47:62932
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 1813
X-Received-Body-CRC: 3137407960
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:374413
Ukryj nagłówki

W dniu 18.11.2016 o 02:57, Akarm pisze:
>
> Zakwas mam chyba dobry, ale ostateczne wyrastanie trwało co najmniej 4
> godziny i chleb był bardzo kwaśny, żona nie mogła go jeść.
> Spróbowałem dodać kila gramów drożdży i teraz już po dwóch godzinach
> idzie do piekarnika.

Mam podobnie. Zrzucam to (słabość zakwasu oraz wyrastania) na dość
niską temperaturę w domu, bo u mnie jest ok. 21st. czasem może w kuchni
dochodzi do 22.

Ewa


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.11 FEniks
18.11 Stokrotka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"