Data: 2003-05-15 07:08:47
Temat: Re: Co do kotletów sojowych?
Od: "grocha" <g...@s...uci.agh.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
A moze pokroic. Zrobic sos: cebulka, czosnek podsmazyc. Zalac rosolkiem z
kostki. Wrzucic pomidory i papryke (biorac pod uwage obecne ceny polecam
konserwowa, ale wtedy wrzucic pod koniec duszenia). Jak rosolek sie prawie
wygotuje (bez przykrycia), wrzucam kotlety, czerwona fasolke konserwowa.
Chwilke podgotowac i doprawic ketchupem, ostra papryka, pieprzem i bazylia
(i czym kto lubi). Jak dla mnie pycha:)
Acha zapomnialam dodac, ze mieszam to z wczesniej ugotowanym ryzem brazowym.
grocha
Użytkownik "Kocio" <k...@n...alcanet> napisał w wiadomości
news:b9u9cd$cdh$1@julia.coi.pw.edu.pl...
> Witam,
> Narobiłam kotletów. Duuuuużo. Soja jest jednak trochę mdła i na dłuższą
metę
> może zbrzydnąć. Chyba, ze...No właśnie. Może jakieś ciekawe połączenie? Z
> czym je jecie? Musi mieć wyrazisty smak, a mi brakuje pomysłów.
> Dzięki za wszelki odzew.
> Kocio
>
>
|