Data: 2003-05-15 01:02:24
Temat: Re: Co do kotletów sojowych?
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kocio wrote:
>
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> news:3EC2C0B0.45BB3E05@olypen.com...
> > Sos brazowy do polewania, slodko kwasny: pol na pol sos teriyaki i
> > cukier, podgrzane, az cukier sie rozpusci.
>
> A cos nie slodko-kwasnego? Bo takiego zestawienia nie znosze. W ogole
> slodkosci nie toleruje. Cos ostrego, pikantnego? Na przyklad odkrylam, ze z
> ogorkami konserwowymi jest idealne (wyjatkowo, bo ocet tez be...), ale
> wszystko ma swoje granice. Moze inny sosik, salatka, dodatek typu
> ziemniak/ryz/makaron. Cokolwiek tylko nie sweet please...
> Dziekuje i zaluje, ze nie lubie.
> Pozdrawiam
To w takim razie moze taki jogurtowo-ogorkowo-czosnkowo-koperkowy? Albo
smietana, musztarda, majonez, ocet z konserwowych ogorkow, pieprz, sol,
posiekany konserwowy ogorek, posiekana papryka? A moze sos grzybowy, jak
do kotletow z ziemniakow puree?
Narazie tyle mi przyszlo do glowy. Acha, jeszcze chrzanowy (smietana, chrzan)
Magdalena Bassett
|