Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Co w chlebie piszczy? Re: Co w chlebie piszczy?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Co w chlebie piszczy?

« poprzedni post następny post »
X-Received: by 10.31.193.140 with SMTP id r134mr6390844vkf.6.1522312775703; Thu, 29
Mar 2018 01:39:35 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.31.193.140 with SMTP id r134mr6390844vkf.6.1522312775703; Thu, 29
Mar 2018 01:39:35 -0700 (PDT)
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!weretis.net!feeder6.news.weretis.net!feeder.usenetexpress.com!feeder-in1.
iad1.usenetexpress.com!border1.nntp.dca1.giganews.com!border2.nntp.dca1.giganew
s.com!nntp.giganews.com!j29no435422qtc.0!news-out.google.com!a19ni633qtj.1!nntp
.google.com!j29no435417qtc.0!postnews.google.com!glegroupsg2000goo.googlegroups
.com!not-for-mail
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: Thu, 29 Mar 2018 01:39:35 -0700 (PDT)
In-Reply-To: <s...@f...lasek.waw.pl>
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: glegroupsg2000goo.googlegroups.com; posting-host=109.173.148.18;
posting-account=s_CPpwoAAAAIRlI-dL6rlm25IO6P_dpX
NNTP-Posting-Host: 109.173.148.18
References: <5aba0ca0$0$998$65785112@news.neostrada.pl>
<f...@m...uni-berlin.de>
<5aba19d8$0$1007$65785112@news.neostrada.pl>
<f...@m...uni-berlin.de>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<b...@g...com>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<9...@g...com>
<s...@f...lasek.waw.pl>
User-Agent: G2/1.0
MIME-Version: 1.0
Message-ID: <a...@g...com>
Subject: Re: Co w chlebie piszczy?
From: t...@g...com
Injection-Date: Thu, 29 Mar 2018 08:39:35 +0000
Content-Type: text/plain; charset="UTF-8"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Lines: 24
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:380442
Ukryj nagłówki

W dniu środa, 28 marca 2018 19:46:28 UTC+2 użytkownik Jarosław Sokołowski napisał:
> t...@g...com pisze:
>
> >> Chleb, przynajmniej ten w wydaniu północnym, sobie odpuszczam.
> >> Miejsce kiszenia zakwasów jest w piekarni, nie w domu (teraz
> >> dopiero uświadomiłem sobie litewskość mego podejścia).
> >
> > Mógłbyś wytłumaczyć ową "litewskość" ? Na czym to polega ?
>
> Pisałem o niej o niej trzy oczka wyżej w tym wątku. Na pieczeniu
> chleba w piekarni polega, nie w domu.
>
> Co do tego wileńskiego chleba, zbyt ciężki on dla mnie. Lubię też
> chleby razowe, ale po prostu razowe. A ten jakiś taki pośredni.
> Jako chleb powszedni wolę lżejsze gatunki.
>

Mam żołądek tak na dwa cepeliny.
pz

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
01.04 Jarosław Sokołowski
01.04 Jarosław Sokołowski
01.04 Animka
02.04 Jarosław Sokołowski
02.04 XL
03.04 Animka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?