| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!not-for-mail From: tapta <t...@S...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co zrobić ze sfermentowanym miodem? Date: Sat, 19 Nov 2005 10:54:26 +0100 Organization: http://news.icm.edu.pl/ Lines: 16 Message-ID: <dlmse2$4it$1@achot.icm.edu.pl> References: <dlmh0i$je9$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: chello083144120183.chello.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: achot.icm.edu.pl 1132393730 4701 83.144.120.183 (19 Nov 2005 09:48:50 GMT) X-Complaints-To: a...@i...edu.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 19 Nov 2005 09:48:50 +0000 (UTC) In-Reply-To: <dlmh0i$je9$1@news.onet.pl> X-Accept-Language: pl, en-us, en User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; PL; rv:1.6b) Gecko/20031205 Thunderbird/0.4 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:253194 Ukryj nagłówki Użytkownik Maciek napisał: | |
Zobacz także