Data: 2002-04-19 19:15:48
Temat: Re: Cytryna do makaronu
Od: "Wkn" <w...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Jerzy <0...@m...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a9pnq1$2hg$...@s...icm.edu.pl...
> > moze byc dobre, jako ze ja robie salatke makaronowa na zimno ze skórkami
> > cytrynowa i pomaranczowa +feta, oliwki i przyprawy. I wlasnie dzieki tym
> > skórkom jest fajna.
>
> A czy przypadkiem nie chodzi o plasterek cytryny?
> Wówczas makaron bedzie al dente.
> --
a może, ja co prawda nie używam, staram się wyrwać ze sklepu jakieś włoskie
albo greckie albo chociaż podobne makarony i one się bardzo ładnie gotują, a
nie jak Malma, mamałyga a nie malma :(
Wkn
|