Data: 2002-04-21 05:12:32
Temat: Re: Cytryna do makaronu
Od: c...@i...pl (Marychna)
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik Wkn Napisala:
moze byc dobre, jako ze ja robie salatke makaronowa na zimno ze
skórkami
cytrynowa i pomaranczowa +feta, oliwki i przyprawy. I wlasnie
dzieki tym
skórkom jest fajna.
Wkn
A moze jakies szczegoly tej salatki.
A tak wogoole i w szczegole to kupuje tylko wloski makaron bo
polski jest niestety okropny - mamalyga po ugotowaniu lub i w
trakcie mimo, ze czasu pilnuje i sprawdzam jego twardosc al dente.
Pozdrawiam Marychna
----------------------------------------------------
------------------
Hop-Bec 18 do wziecia! Kto pierwszy, ten lepszy!
>>> http://link.interia.pl/f15a6
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|