Data: 2005-02-18 15:19:03
Temat: Re: Czy kapusty w bigosie ...
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <cv4u1e$7gi$1@atlantis.news.tpi.pl>,
Sławek SWP <s...@w...pl> wrote:
> W: news:wlalos-11C013.15171418022005@newsfeed.onet.pl
> Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
> Było:
> ...
> > Zawsze gotuję razem, jeżeli w ogóle dodaję słodkiej kapusty.
> > Dzięki temu słodka dłużej maceruje się w soku kwaśnej i bigos
> > jest bardziej jednorodny.
>
> Ale słodką obgotowujesz i wylewasz ? Czy z tą pierwszą wodą jest całość ?
Nie, dorzucam słodką do kwaśnej i stawiam na ogień. Rozumiem, że ty
wstępnie blanszujesz. Tylko po co?
Władysław
|