Data: 2008-02-17 08:39:18
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <fp7s2j$9ha$1@news.onet.pl>, "dippi" <dippi[HATESPAM]@op.pl>
wrote:
> Użytkownik "Wladyslaw Los" napisał w wiadomości
>
> >>>http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,31861
470,P_KOBIETA_PRZEPISY.htm
> >>>l
>
> >> Po przeczytaniu przepisu widzę, że pomijąjąc gęsinę i podpiekanie pod
> >> koniec, przed podaniem to praktycznie tak samo przygotowuję fasolkę. Jak
> >> dla mnie podobieństwo więc istnieje.
>
> > Jadłoś tokiedyś?
>
> Może i nie "jadłoś" ale jak widzę przytoczony przepis i mój sposób
> przygotowania fasolki oraz użytych składników to nie czytając wcześniej
> obecnego wątku od razu na myśl przyszłaby mi fasolka po bretońsku.
Każdy na takie skojarzenia na jakie go stać.
Władysław
|