Data: 2002-08-09 21:15:53
Temat: Re: Dlaczego?
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Fri, 09 Aug 2002 22:15:36 +0200, waldemar z domu
<w...@t...de> wrote:
>
>>>patelnia ma by? gor?ca, na to mi?so, ale nie za du?o. Ja na palniku
>>>gazowym nie robi? nigdy wi?cej ni? 500-600g na raz. Wod? i nadmiar
>>>t?uszczu zlewam. Sol? dopiero po usma?eniu.
>>>
>>>Waldek
>>
>> jeszzce proponuje to meiso rozbabdziwac widelcem alibo inna
>> lopatka, rozgniatac itp. jak zostawisz samemu sobie to bedzie
>> jeden wielki kotlet mielony
>
>
>no tu to oczy wisz?! Ca?y czas merda? ?opatk? (drewnian?, nie w?asn?) w
>patelni, bo si? kula armatnia zrobi.
>
>Waldek
>
>A tak apropos zupe?nie czego? innego: W Gibraltarze mój starszy kupi? co? w
>kiosku, dosta? monet? 5 pensów gibraltarskich i stwierdzi?: dwie ma?py, po
>jednej z obu stron. Na tej monecie jest ma?pa na rewersie i królowa Ela 2
>na awersie. Nie zamkn?li go za to stwierdzenie.
>WK
Bo Brytyjczycyc sa bardzo tolerancyjni i wolno mowic o Jasnie Kr.
np ta stara krowa...
Trys
poza tym jaki caly czas..czy ja pisze caly czas, czas nie byl
wymieniany ani razu, ale jak rzucisz to miecho na patelnie i
pojdziesz pilowac paznokcie to na pewno zrobi sie jeden wielki
glut miesny
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|