Data: 2005-10-07 13:48:33
Temat: Re: Dlaczego nie wyszło ciasto do pizzy
Od: "Marcin Nadolczak" <m...@w...uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kondziorek" <p...@g...pl> napisał w wiadomości
news:di5p37$acv$1@polsl.gliwice.pl...
> Dokladnie
> a dokladniej mowiac .. staje sie gorzki ...............
> Wiec jesli juz chcemy dac do pizzy czosnek (ja osobiscie uwielbiam) .. to
> daje go pod ser zolty .... Wtedy sie nie przypali .. a "zmieknie" i odda
> swoj smaczek
> a do ciasta czesto dodaje tez ziola prowansalskie .. tymianek .. ..
oregano
> .. zaleznie co kto lubi
> Przyznam sie ze pierwsze ciasto na pizze tez wyszlo mi "nieciekawie" .. bo
> trzymalem je "do wyrosniecia" w lekko nagrzanym piekarniku i .... bylo
> odrobine za . rzadkie
> No i wlasnie ten "posmak" drozdzy
> Ale coz . czlowkei uczy sie na bledach :)
To następnym razem sprubuje potrzymać ciasto w pokoju przykryte czymś.
Wogule to jakieś takie bardzo kruche było i łamało się łatwo - miałem
kłopoty z nałożeniem dania na talerze.
> Pozdrawiam smecznie
> Kondziorek
--
Pozdrawiam
[POZ] Marcin "Pigas" Nadolczak
Pisząc do mnie na prv zmień UK na PL
GG # 1403014
|