Data: 2005-10-07 13:52:28
Temat: Re: Dlaczego nie wyszło ciasto do pizzy
Od: "Marcin Nadolczak" <m...@w...uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "turecky " <t...@N...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:di5s5a$f0p$1@inews.gazeta.pl...
> Basia <b...@o...pl> napisał(a):
>
> > moja rodzicielka nie podpiekała kruchego ciasta, ...
>
> Wszędzie każą tartę podpiekać. Chodzi o to aby wilgoć farszu nie
spowodowała
> zakalca.
Nawiązując do mojego wątku to to, że wyrobione ciasto na pizze od razu
wstawiłem do piekarnika z dodatkami nioe spowodowało, że dostało ono
zakalca. Co to jest zakalec? Może ta kwaskowość to jest zakalec?
--
Pozdrawiam
[POZ] Marcin "Pigas" Nadolczak
Pisząc do mnie na prv zmień UK na PL
GG # 1403014
|