Data: 2012-12-20 13:02:38
Temat: Re: Do "paprykarzy" :-)
Od: "Stefan" <s...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:cmepki1t1pmu$.34k6agr2rcew$.dlg@40tude.net...
>
> http://kucharz.wieszjak.pl/konserwowanie/310221,Mary
nowana-papryka-nadziewana-serem-owczym.html
>
> Ostatnio zajadam się kupnym produktem, moje późne odkrycie - a tu proszę,
> prościzna do zrobienia w sezonie, jeno przygotowac sobie zaplecze
> surowcowe, a właśnie teraz czas na zakup nasion, oczywiście w moim od lat
> sprawdzonym i ulubionym www.tomatogrowers.com :-)
>
> Ciekawe, jak długo taki przetwór da się przechować w ciągu zimy - ktoś
> robił?
> --
W węgierskim kramie na Kleparzu czasem jest ten specyjał. Kupiłem go raz,
tylko raz na Targach Smaku, oj, to już nie dla mojej wątroby...
pozdr
Stefan
|