« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!news.supermedia.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.interia.pl!not-f or-mail From: "Stokrotka" <o...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Dyniowo. Date: Sat, 10 Nov 2012 22:44:36 +0100 Organization: INTERIA.PL S.A. Lines: 12 Message-ID: <k7mhs9$phk$1@usenet.news.interia.pl> References: <1ck7pudl8liwl$.1n92pyy9790rw.dlg@40tude.net> NNTP-Posting-Host: apn-77-112-50-32.dynamic.gprs.plus.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: usenet.news.interia.pl 1352583883 26164 77.112.50.32 (10 Nov 2012 21:44:43 GMT) X-Complaints-To: u...@f...interia.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 10 Nov 2012 21:44:43 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:349519 Ukryj nagłówki > Siedem kilo dyni (po obraniu) pocięłam w kosteczkę 1 cm i zasypałam cukrem |
Zobacz także