Data: 2003-11-14 21:09:50
Temat: Re: Dzień dobry
Od: s...@s...pl (Tadeusz Smal)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "boletus" <b...@o...pl>
> > > A możesz szczegółowiej opisać proces produkcji takowej konfitury? Ile
> > > cukru na ile płatków róży? Pateryzujesz to potem?
> > :)))
> > no wlasnie
> > wiecej szczogolow prosze
> > abym w przyszlym roku byl bardziej zmotywowany
> > do opieki i namnazania tych roz
> Na maleńki słoiczek konfitury potrzebna
> fura płatków i sporo cukru pudru oraz
> sok z dwóch cytryn. Po dokładnym utarciu
> wszystkiego siup do słoika, zakręć i nie
> pasteryzuj. Ot przepis markowy.
hehe
taka konfitura to tylko z nazwy rozana
:((((((
z pozdrowieniami i usmiechami
_hehehe
>
> Pozdrawia boletus
>
>
--
Zaloz prywatne forum:
http://forum.onet.pl
|