Data: 2005-05-09 20:18:49
Temat: Re: FAQ Szparagi
Od: "katarzyna ms" <k...@g...SKASUJ-TO.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Atunia <a...@g...SKASUJ-TO.pl> napisał(a):
> Nie, w środku były sztywne jak drąg leszczynowy ;)
.. Ale zaznaczam - to były szparagi klasy ekstra, u
> chłopa na wsi pod Frankfurtem (menowym) kupowane. Grube i długie i z rana z
> pola rwane.<
swieze szparagi prosto z pola, moim zdaniem nie wymagaja gotowania, a jesli
juz to max 3 minuty na parze. Ten chlop z pod Frankfurtu musi miec
oryginalne metody uprawy. Inna sprawa, ze jak byly bardzo grube to juz po
prostu zaczely drewniec.
katarzyna
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|