Data: 2012-02-28 00:34:04
Temat: Re: Farsz
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 28 Feb 2012 01:26:20 +0100, Anai napisał(a):
> W dniu 27.02.2012 22:55, Ikselka pisze:
>
>> Chodzi mi o to, ze płucka to nie mięso 3-)
>
> No dobra, ale u mnie w domu pierogi z mięsem to zawsze były te z
> płuckami i koniec!
Wiem 3-)
>
> Tak na marginesie, pod wpływem Twoich zachwytów nabyłam dziś drogą kupna
> wątróbki dorszowe - mam nadzieję, że nie zawiodą moich oczekiwań :P
Mniam :-)
Polecam:
a) po prostu rozsmarowane na chlebie z masłem
b) pokrojone w sporą kostkę i delikatnie wymieszane z id. pokrojinym
ogórkiem konserwowym plus drobniutko posiekaną cebulką - świetna
przekaskowa sałatka
c) utarte z oliwą, odrobinką czosnku i pieprzem białym na pastę - rodzaj
rybnego pasztetu.
--
XL
|