Data: 2012-02-28 06:33:56
Temat: Re: Farsz
Od: Anai <a...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 28.02.2012 01:34, Ikselka pisze:
> Dnia Tue, 28 Feb 2012 01:26:20 +0100, Anai napisał(a):
>> Tak na marginesie, pod wpływem Twoich zachwytów nabyłam dziś drogą kupna
>> wątróbki dorszowe - mam nadzieję, że nie zawiodą moich oczekiwań :P
>
> Mniam :-)
>
> Polecam:
> a) po prostu rozsmarowane na chlebie z masłem
> b) pokrojone w sporą kostkę i delikatnie wymieszane z id. pokrojinym
> ogórkiem konserwowym plus drobniutko posiekaną cebulką - świetna
> przekaskowa sałatka
> c) utarte z oliwą, odrobinką czosnku i pieprzem białym na pastę - rodzaj
> rybnego pasztetu.
Spróbuję, choć to maleńka puszeczka jest to pewnie wszystkich sposobów
nie dam rady wykorzystać ;)
--
Pozdrawiam
Anai
*****e-mail: www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ ******gg:1737648******
***** http://photo-of-anai.gu.ma/ *****
"Tylko pokłady bezinteresownego skurwysyństwa mają nieograniczone
możliwości regeneracyjne."
|